Dei Furbi

Històric

Asufre!

Una particular interpretació de l'estructura del cabaret literari amb fragments revisitats d'autors seleccionats i materials de l'actualitat, posats en acció amb una gran vis còmica.

+ info

Homes de Shakespeare

En una combinació de teatre de l'absurd i Shakespeare, tres personatges deixen endevinar, la relació entre les situacions pròpies dels clowns i la de l'home abandonat al seu destí. Una creació que pren forma, a través de fragments escollits de l'obra de Shakespeare, posats en acció; creant una tensió entre absurda i realista, còmica i profundament humana.

+ info

L'illa del esclaus

L’illa dels Esclaus
Adaptació de l’obra de P. Marivaux (França, 1725)
Marivaux amb el seu peculiar estil narratiu va oferir un minuciós retrat de la classe mitja francesa del segle XVIII, que avui, ben bé podria ser el nostre.

+ info

Tocata i fuga

Tocata i fuga
Una comèdia deliciosa, basada en el conflicte amorós que com bé sabem, no s’acaba mai. A Tocata i Fuga, els enganys i les falses identitats són els embolics que donen forma a la trama.

+ info

Divertimento

Divertimento
Un joc atrevit que va de l’absurd a les befes i on la fortuna i l’amor s’enfronten, amb exaltació i enginy, a l’odi i la dissort.

+ info

Scherzo

Scherzo
Broma... broma joiosa i a vegades impúdica.

Un esclat d’alegria i amor per la festa.
Una mascarada per a desemmascarar la veritat...

Ens hem deixat atrapar pel fenomen irresistible de la Comèdia de l’Art i hem volgut fer un espectacle de creació seguint fidelment la seva tècnica all’improvvisso i l’estil dels canovaccios del segle XVI.

+ info

 

Menu Footer