Dei Furbi

Gemma Beltrán

Creadora de la Companyia Dei Furbi l'any 2002 acumula un ampli currículum on hi destaquen múltiples treballs en la creació, posada en escena i direcció d'obres teatrals.

Premio do público 2015 de la Mostra Internacional de Teatro Cómico e Festivo de Cangas per La Flauta Màgica
Premi Max 2014 a millor espectacle de teatre musical per La flauta màgica, Variacions Dei Furbi.
Premi Butaca 2013 al millor actor de musical per l'espectacle La flauta màgica, Variacions Dei Furbi, al component de la companyia Toni Vinyals.
Primer premi a la millor direcció per l’espectacle ASUFRE en la 14a Edició del Certamen Nacional de Directoras de Teatro de Torrejón de Ardoz, 2011.
Tercer premi a la millor direcció per l’espectacle Homes de Shakespeare en la 13ª Edició del Certamen Nacional de Directoras de Teatro de Torrejón de Ardoz, 2010.

Al març del 2019 estrena al Teatro Minard de Bèlgica, com a directora, l'òpera "La Finta Giardiniera", de W.A.Mozart, un pojecte en col·laboració amb la International Opera Academy de Gantes.

Dels treballs més recents com a creadora i directora amb la companyia Dei Furbi hi destaquen: Oklahoma, Trilogia MozartLa Flauta Màgica - Variacions Dei Furbi, Asufre, Homes de Shakespeare, L'illa dels esclaus, Tocata i Fuga, Divertimento i  Scherzo, tots ells amb la Companyia Dei Furbi.

Amb la seva companyia Baubo, Teatre de moviment, crea i interpreta des de 1990: Ànima Nòmada, (2003); Intramurs, (2002-01); Combattimento (1999) amb el qual obtingué el primer Premi de Pantomina al Festival Internacional de One man show de Moldàvia el 1999, Jeroglífic (1997), Morfosis”(1994), Baubo (1990).

També col·labora en la direcció i moviment escènic de diferents companyies: Companyia Teatre Romea, El cafè de Goldoni de Carlo Goldoni direcció Joan Ollé; Lanònima Imperial, direcció Juan Carlos Garcia; Cia. El Finikito de Madrid, direcció de Carlo Boso; Cia Falso Magnifico de Montpellier direcció de Toni Cafiero, entre d'altres.

Alhora és professora d’entrenament actoral i directora del taller de creació sobre tècniques de la Comèdia de l 'Art a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de Barcelona, Institut del Teatre, entre d'altres.

 

Menu Footer