Dei Furbi

Toni Vinyals

Intèpret. Barcelona 1978.

Membre de la Cia Dei Furbi amb qui ha creat i protagonitzat La Flauta Màgica*,Trilogia Mozart, Assufre, Homes de Shakespeare, L’Illa dels Esclaus i Tocata i Fuga.

Recentment ha protagonitzat l’espectacle Mar i Cel de Dagoll Dagom al Teatre Victòria, i també el musical Marry Me a Little** d'Stephen Sondheim al Teatre Lliure.

Ha format part de l’espectacle Quixoteràpia, una teràpia musical de la companyia 4xDo, així com de la cantata Mobília d’Albert Guinovart i Piti Espanyol amb la Coral Cantiga, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo, i també de la Cantània Rambla LLibertat de Marc Rosich i Albert Carbonell dins la programació del Tricentenari 1714 a l’Auditori de Barcelona.

Actor i cantant, també ha participat als espectacles Monthy Python’s Spamalot dir. El Tricicle, El Último Jinete dir. Víctor Conde, Más de 100 Mentiras.

El musical de Sabina dir. David Serrano, 40 el musical dir. Miquel Fernández, Poe i El Mikado*** de Dagoll Dagom , Clàssic Cole Porter dir. J.Mª Segura, La Fàbrica de la Felicitat dir. Jordi Faura, Hamlet Machine dir. Francesc Amaro, La Bella Helena dir. J.Mª Mestres, Porter Paradís dir. Eles Alavedra, Sherlock Holmes i el Club dels Pelrojos dir. Teresa Devant.

Com a cantant solista ha protagonitzat El Musical Participatiu dins la programació de les Nits d’Estiu al CaixaForum 2012-15, i Nit de Musicals al Teatre Grec dins el Festival Grec 2014. Al Petit Liceu 2008-2009 ha interpretat l’espectacle familiar La Primera Cançó amb partitura de Mariona Vila i text i direcció d’Anna LLopart.

Ha estat col.laborador habitual de la Cia. Roberto G. Alonso amb qui ha participat als espectacles de teatre i dansa 13, Mon Genet, Obsesionados i Al Nostre Gust, entre d’altres.

Amb la coreògrafa Teresa Garcia-Valenzuela és co-creador dels espectacles Naufraghi? i De perdidos al rio.

Forma part del projecte Creamoviment per a la realització de tallers de Moviment i Joc en Familia amb la ballarina, pedagoga i coreògrafa Cristina Martí Ninot.

 

Menu Footer