Anna Alborch

 

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona (2003-2007); i en Filologia Hispànica per la Universitat de València (1997-2002.)

 

2016: Scaramouche, el musical, amb la Cia Dagoll Dagom. (Estrenat al Teatre Victoria de Barcelona); Babaua, les desventures de Mimí, de Pere Riera i Jordi Domènech. Projecte Cantània. (Estrenat a L’Auditori de Barcelona, gira per Catalunya i Espanya); La flauta màgica, variacions Dei Furbi. Cia Dei Furbi. Dir. Gemma Beltran. (Gira per Catalunya i Espanya).

 

2015: L’aneguet lleig, el musical, de C. Alberola i E.Sorrentino. Cia Albena teatre i Teatre Escalante. Dir. C.Alberola. (Estrenat a la Sala Escalante de València); Merda d'artista, el musical, de Kaktus Producciones musicales. Dir. Alicia Serrat. (Temporada al Barts Teatre de Barcelona i Gira per Espanya); Tom Sawyer detectiu, amb la Cia Lazzigags. Dir. Miquel Agell. (Gira per Catalunya i Espanya).

 

2014: L'esquella de la torratxa, de S.Pitarra. Cia Egos Teatre i TNC. (Estrenat a la Sala Tallers del TNC).

 

2013: El libro de la selva, de Producciones Eventime. Dir. Isabel Martí. (Gira per Espanya i temporada al Teatre Olympia de València).

 

2011: El crim de Lord Arthur Savile, Cia Egos Teatre i TNC. Dir. Joan Maria Segura. (Estrenat a la Sala Gran del TNC).

 

2010: La casa sota la sorra, Cia Egos Teatre i TNC. Dir. Joan Maria Segura. (Estrena a la Sala Gran del TNC i gira per Catalunya).

 

2009: En Joan sense por, Cia Egos Petits i Centre de Titelles de Lleida. Dir. Joan Maria Segura. (Estrenat a la La Mostra 2009- Fira de teatre infantil i juvenil d’Igualada).

 

2008: Lena Woyzeck, text i direcció de Jordi Casanovas. Cia Flyhard. (Estrena a la Sala Planeta dintre del Festival Temporada Alta de Girona).

 

2007: Ruddigore o la nissaga maleïda*, Cia Egos Teatre. Dir. Joan Maria segura. (Estrenat al Versus Teatre de Barcelona).

 

*Nominada com a Millor Actriu de Musical en els Premis Butaca 2008.

 

I en televisió també ha fet Mamá Carlota, de Diagonal Tv-El Jueves. Dir. Pep Anton Gómez. (Col·laboració capítol. 2008).